събота, 3 април 2010 г.

След първите 2 седмици с Фигурин смъкнах 5 кг.

Публикуваме писмото на Стилиян с изричното негово съгласие. Ако желаете да се свържете директно с него по въпросите за Фигурин, пишете на неговия мейл - steli_g86@abv.bg

Казвам се Стилиян Георгиев от Плевен на 24 г. Преди около месец си поръчах чая "Фигурин" с доста оптимизъм. Пристигна при мен за около 2 дена и веднага почнах да го пия. Следвах стриктно указанието към чая. Получих и една хубава книга като подарък към него. Ограничих тестени и сладки изделия,както и мазно. Това не означава, че напълно съм ги спрял. Когато приемах чая, наистина не усещах глад, не се мъчих да гладувам беше лесно. Като цяло се чувствам много добре по време на приемането, някак си усещам, че съм в собствената си кожа.
Приемах го 3 пъти дневно, 30 мин. преди хранене. Преди да почна да приемам чаят бях 90 кг. След първите две седмици смъкнах 5 кг. до края на месеца смъкнах още 2 кг. Поръчвам си за втори път чая, защото се убедих, видях резултата и се чувствам добре. Фигурин не е шашмалогия, с него постигаш ефекта, който търсиш.

Истина се оказа, че този чай няма странични ефекти и е на билкова основа...

Благодаря на Фигурин!
Стилиян Георгиев Георгиев.

1 коментар:

  1. Фигурин е наистина нещо добро и върши добра работа, що се отнася до отслабването. В интернет има доста добри отзиви на хора, ползвали Фигурин и лоши общо взето не може да се намерят. За разлика от другите продукти за отслабване, интересът към Фигурин само нараства, а на намалява на петия-шестия месец.

    ОтговорИзтриване